Onze voorraad

Onze voorraad2018-06-06T15:39:36+00:00

Geachte klant,
Raadplegen van onze voorraad Vuren online is mogelijk voor klanten met een toegangscode. Als u nog geen inloggegevens heeft voor de webshop, vraag deze dan eerst aan (zie ander tabblad).

Een handleiding van de webshop kunt u hier downloaden.

Onderstaande link brengt u naar onze voorraden (de actuele voorraad vuren is een deel van de liggende voorraad in onze opslag in Delfzijl):

  • LET OP! Vanwege overschakeling op een nieuw voorraadsysteem, is onze voorraaddatabase momenteel niet toegankelijk voor klanten. Bel ons voor een offerte. Excuses voor enig ongemak.

Succes!

Wilt u een offerte ontvangen of heeft u andere vragen, bel +31 (0) 75 681 22 11 of e-mail rechtstreeks met ons verkoopteam.

Als bestaande klant van de Noord Europese Houtimport kunt u kosteloos gebruik maken van ons online voorraadsysteem. Zo kunt u op simpele wijze zien wat beschikbaar is op dat moment. Ook kunt u een offerte aanvragen voor de beschikbare batches.
Bent u al klant van de Noord Europese Houtimport maar heeft u nog geen inloggegevens? Via onderstaand formulier kunt u deze aanvragen.

Velden met een * zijn verplicht.

De heerMevrouw


Als u klant wilt worden van de Noord Europese Houtimport, vul dan a.u.b. onderstaand formulier in. Een Kvk uittreksel dient u mee te sturen als bijlage.
Heeft u deze niet in digitaal formaat beschikbaar, fax deze dan per direct naar het volgende nummer: +31(0)75 681 22 15.

Velden met een * zijn verplicht.

De heerMevrouw

Stuur uw KvK uittreksel mee

Voordat u uw gegevens verzend dient u onze privacyverklaring gelezen te hebben. Dit i.v.m. de nieuwe Europese privacywet. Plaats een vinkje als u het eens bent met het verstrekken van uw gegevens binnen het kader van onze (mogelijke) dienstverlener/klantrelatie. Let op: u kunt pas verzenden als u akkoord gaat.

(*) Ja, ik heb uw privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de voorwaarden (plaats vinkje).